Veel aanbiedingen van leuke kinderkoffers

Ga je met een kind of met meerdere kinderen op reis of gaan zij bij oma en opa slapen of naar een vriend(innet)je, dan heb je natuurlijk 1 of meerdere Samsonite kinderkoffers nodig. Je kunt het aan je kind(eren) overlaten om zelf een koffer uit te zoeken, maar als je op de centjes wil letten kun je natuurlijk ook zelf 1 of meerdere kinderkoffer(s) in de aanbieding kopen. Dan ligt het er natuurlijk aan hoeveel spullen er mee moeten. Een kinderkoffer van 31x15x46 centimeter heb je al vanaf slechts 15 euro. De meeste kinderkoffers zijn van dit formaat.

Kwaliteit kinderkoffers

Kinderkoffers zijn vaak gemaakt van textiel of imitatieleer maar kunnen ook gemaakt zijn van ABS. Een koffer gemaakt van ABS is steviger en beter geschikt voor op vakantie. Deze koffers kunnen ook bedrukt worden met leuke prints van bijvoorbeeld tekenfilms, net als andere kinderkoffers. De meeste kinderkoffers hebben twee wielen, alhoewel er ook kinderkoffers beschikbaar zijn met vier wieltjes. Op de meeste kinderkoffers zit geen slot, maar je kunt altijd zelf een slot erbij kopen. Veel kinderkoffers worden gemaakt door speciale kindermerken en kosten onder de 50 of 100 euro, maar ook Samsonite maakt kinderkoffers en die zijn iets duurder.

Bijzondere kinderkoffer kopen

Kinderkoffers verschillen op een aantal punten van koffers voor volwassenen. Het eerste verschil is natuurlijk de prints. Bij koffers voor volwassenen is een print eerder uitzondering dan regel, maar bij kinderkoffers is dit omgekeerd. Deze print wordt soms ook in 3D uitgevoerd. Voor de allerkleinsten zijn er al helemaal bijzondere koffers beschikbaar. Wat dacht je bijvoorbeeld van een koffer in de vorm van een dier zoals een vogel, rups of lieveheersbeestje of een auto? Wat ook erg leuk is voor de kleintjes is de Skoot. Dit is een koffer die ook een driewieler is. Zo wordt een noodzaak een plezier.

Ook bijzondere koffers en kinderkoffers koop je met hoge kortingen tijdens Black Friday.